Главная » 2019 » Ноябрь » 29 » Новости Новости Ford
13:39
Ford Motor Company ir pasaulē atzīts autoražotājs

Фотография к новости Ford Motor Company ir pasaulē atzīts autoražotājs

Ford Motor Company ir pasaulē atzīts autoražotājs. Tā rūpnīcas atrodas visā pasaulē un ražo vieglās un komerctransporta līdzekļus. Tā galvenā mītne atrodas Dīrbornā, Mičiganā, ASV. Uzņēmuma vēsture aizsākās 1903. gadā, savukārt savu pirmo automašīnu tā dibinātājs Henrijs Fords uzbūvēja 1896. gadā. Tā modeļu klāsts ietver sedanus, hečbekus, universālus, apvidus automašīnas, krosoverus, pikapus, kravas automašīnas, minivenus un mikroautobusus. Uzņēmums ražo arī sporta automašīnas dažādiem čempionātiem, tostarp IndyCar, Formula Ford, Formula 1 un rallijam.

Ford Motor pievērš lielu uzmanību vides aizsardzībai un ražo elektromobiļus, ūdeņraža un hibrīda automašīnas. Ford ir izlaidis daudzas automašīnas, kas kļuvušas par auto ikonām, piemēram, Mustang un GT. Mūsu interneta veikalā jūs atradīsiet plašu rezerves daļu un aksesuāru klāstu gandrīz jebkurā izlaiduma gada Ford automašīnām. Iepazīstieties ar toprezervesdalas ilustrēto katalogu un izvēlieties augsti kvalitatīvus bremžu diskus un klučus, stikla tīrītāju slotiņas, gaisa, degvielas un eļļas filtrus, zobsiksnas un ķēdes, spuldzes un daudz ko citu.

Mēs esam gatavi apliecināt savu preču kvalitāti ar ilgtermiņa garantiju. Ja jums rodas kādas problēmas, veicot preču izvēli un iegādi, sazinieties ar mūsu atbalsta dienesta speciālistiem. Viņi labi pārzina autodaļas un pastāstīs par visiem to raksturlielumiem. Turklāt jūs uzzināsiet par mūsu izdevīgajiem piedāvājumiem un akcijām, maksāšanas metodēm un piegādes nosacījumiem, kas pieejami mūsu interneta veikalā. Nepalaidiet garām iespēju ietaupīt uz transportlīdzekļu remonta un apkopes rēķina - pasūtiet uzticamas autopreces toprezervesdalas jau šodien! Veiciet labākos pirkumus un uzturiet jūsu automašīnu pienācīgā stāvoklī ar mums.




Категория: Новости Ford | Просмотров: 12315 | Добавил: podrubaj | Теги: autoražotājs, Company, atzīts, ford, pasaulē, Motor
Всего комментариев: 1
avatar
1 Алексей Деркач • 21:43, 04.02.2020
Берите онлайн через https://loanexpert.lv/avtokredity-v-bankah/ не пожалеете. Быстро, без лишних вопросов-допросов и отдавать с минимальными процентами! МЫ уже несколько раз брали,тьфу тьфу все проходит гладко!
avatar
Категории

Фото BMW



Опрос владельцев BMW
Ваша любимая модель Ford
Всего ответов: 1816
Календарь
«  Ноябрь 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Сейчас на сайте
LightningStrike71    koro8ka    Gertza    Fonce    Nagato    JakeJ    MamiliZeno    tokyo1    Granerood    ElenaSEXY    kostrow4n    Jessikagylu    work    demoxak22    Nuse21    Nuse213    ak-consultunfot    ak-consultjew    Alex_Ud    maks91    mezon    pablo67    fferum    Ivan    Alex    Ludoman    danger    Mahmud    fsalof    morris    ultra    fordMan    qwerty    kalyanov    shark11977    СергейСмородский    Олег    Sergey    I_Sharik    AlexOt    AndreyPep    Сеня    ((Влад))    Charlesbow    mafiozi    malder    alex_tok    bird    Lodbrok    Gregory    Rashid    defy84    alexsu    Oleg2108    slonechko    artilerist    biker    imper    kenn    Rodneytot    miller    botanoid    evoker    roover    voolf    varrior    flour    Sasha    JamesRR    rammfan    proector    bugurt    Artificial    velzevul    Appi    sheppard    metaller    shepp    Lars    gamer176    bober    kirpich    japan_fire    nord_king    nonder    termit176    pirat    redhann    centurion    maxkrieg    deatherkill    cornando    hobbit    joker    zabr    mouse33    norder    oleg_crab    tabun    fish148